Sobre nosaltres

L'any 1967 en Manel Bauzó va obrir el seu propi taller artesanal de fabricació d'estris de cuina amb fusta de boix. Anteriorment però ell ja havia treballar fent culleres, és per aquest motiu que acumula una experiència de 45 anys en aquest món.

El mecanisme de subsistència del taller CULLERES BAUZÓ ha estat buscar el segment de mercat que valora aquest producte genuí d’elaboració artesanal i oferir-li un producte de gran qualitat. Les grans avantatges higiènico-sanitàries de la fusta de boix, que és una fusta no porosa i de gran qualitat, li han otorgat un gran prestigi dins el món de la cuina que també ha ajudat a diferenciar molt el mercat.

Un altre mecanisme de diferenciació emprat per afavorir la subsistència del taller familiar ha estat l’especialització i l’elevada diversitat d’estris de cuina elaborats, adaptant-se als nous temps creant noves formes i donant solucions a noves necessitats utilitzant sempre les tècniques artesanals.

L’esforç que ha dut a terme Manel Bauzó i Amoedo al capdavant del taller CULLERES BAUZÓ per tal de mantenir viu i conservar la forma tradicional d’aquest ofici en regressió i en greu perill d’extinció en un món tant industrialitzat i globalitzat, ha sigut molt important.